Cabinetul de oftalmologie OFTAPLUS

Cabinetul de oftalmologie OFTAPLUS si-a inceput activitatea in decembrie 2009.
Am deschis acest cabinet din dorinta de a oferi servicii oftalmologice de specialitate (consultatii si tratamente) pentru pacienti din toate categoriile de varsta (copii, tineri, adulti, persoane in varsta) in mod profesionist, cu aparatura moderna si performanta.

Personalul medical si-a propus sa isi foloseasca intreaga experienta acumulata in decursul anilor, in cadrul Spitalului de Urgente Oftalmologice Lahovari precum in cadrul unor clinici private, pentru a oferi servicii medicale profesioniste punand un accent deosebit atat pe confortul pacientului cat si pe posibilitatea acestuia de a ajunge sa beneficieze de aceste servicii (atat din punct de vedere financiar cat si al locatiei unde ne desfasuram activitatea).

Inca de la deschiderea acestui cabinet ne-am fixat ca si obiective profesionale achizitionarea de aparatura pentru completarea diagnosticului oftalmologic(de ex.: aparat pentru perimetrie computerizata si tomograf ocular ce ajuta la stabilirea diagnosticului de glaucom si a altor boli oculare), precum si participarea la conferinte, congrese si cursuri de specialitate astfel incat sa fim informati in legatura cu cele mai noi mijloace de diagnosticare si tratament care pot ajuta pe pacientii nostrii.

In luna Septembrie 2010 am obtinut o finantare nerambursabila pentru achizitia de aparatura medicala performanta pentru dotarea cabinetului nostru oftalmologic.

Optica Medicala OFTAPLUS

Pentru a veni in intampinarea cererilor pacientilor, in cadrul cabinetului nostru functioneaza optica medicala OFTAPLUS.
Aici puteti alege dintr-o gama diversa de produse de optica medicala pentru toate gusturile si toate varstele:

  • rame ochelari pentru adulti si copii din plastic, silicon, metalice
  • lentile aeriene pentru ochelari: monofocale, bifocale, progresive (cu si fara antireflex, fotocromatice, tratament pentru lumina albastra – filtru calculator, lentile de soare)
  • lentile aeriene pentru ochelari din sticla minerala, sticla organica, policarbonat
  • accesorii pentru ochelari (snururi, lavete, tocuri)
  • lentile de contact cu dioptrii si terapeutice

Optica OFTAPLUS va pune la dispozitie produse de la producatori renumiti TOKAY, TRIQ VISION, CIBA, BAUSH&LOMB la cele mai avantajoase preturi.

Specialistii nostrii va vor ajuta sa alegeti ceea ce este cel mai potrivit pentru dumneavoastra din punct de vedere medical si estetic.

Dr. Preda Crista-Elena